“LOVE YOURSELF”

De hele dag door gaan er allerlei gedachten door ons heen. De schattingen naar het aantal gedachten lopen uiteen van veertig- tot zestigduizend gedachten per dag. Een enorm aantal! Als je er vanuit gaat dat 80 % van deze gedachten die we produceren niet opbouwend zijn en onszelf negatief beïnvloeden, kun je nagaan wat dit voor invloed heeft op ons gevoelsleven, gemoedstoestand, ons fysieke lichaam en ons leven in algemeen.
Vrouwen zijn genoodzaakt om continu te voldoen volgens de normen en waarden van de perfecte vrouw volgens het beeld van de commercie. Dit is natuurlijk een afbreuk aan de enorme hoeveelheid potentie, kwaliteit en capaciteiten die we hebben, zijn en kunnen uitdragen. Er heeft zich een verschuiving voorgedaan richting uiterlijke verschijningsvormen i.p.v. innerlijke kracht, intuïtie, acceptatie, vertrouwen, inspiratie, creativiteit en bewustzijn.
Wij willen hier juist nadrukkelijk de aandacht aan geven, om vrouwen weer te laten stralen en in hun kracht te laten zetten door middel van een hartverwarmend creatief vrouwen verbindingsproject, waarbij vreugde, passie, kracht, balans en energie de hoofdrol spelen.

Een worden met alle dingen die je in je draagt. Als wij weer gaan schijnen, onszelf leren kennen, in ons kracht gaan staan, kunnen we een beter rolmodel zijn voor onze kinderen, onze naaste en dus voor onze leefomgeving. We nemen nooit de tijd om aan ons zelf te werken en hebben het gevoel dat we continue iets missen in ons leven en nooit goed genoeg zijn en nooit aan de leuke dingen toekomen.
Daarom hebben wij het programma ''Love Yourself'' ontwikkeld, waarin al deze elementen zijn verbonden.

Een ontmoeting met jezelf door alle seizoenen en de 5 elementen van het jaar. Je werkelijke zelf zien, accepteren, omarmen, lief hebben en ont-moeten.
Zelf-acceptatie, healing sessies, mind en heartfullness, meditatie, 5 elementen dans, bespiegeling en creativiteit.
Door de seizoenen heen, gaan we op ontdekkingsreis naar het verzorgen en voeden van je ware natuur. De inhoud van het programma bestaat uit de volgende centrale aspecten:
Lichaamsbewustzijn en presentatie, zelf- vertrouwen, -waardering en -acceptatie.
Omgaan met emoties, je innerlijke balans, inzicht en verheldering vanuit het verleden, heden en toekomst. Ontvouwen vanuit innerlijke schoonheid en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Met een aantal kunstzinnige disciplines zoals fotografie, collages maken, yoga, meditatie, dans, lichaams- taal en expressie, ondersteunen wij dit creatieve leerproces.
Je leert op een plezierige manier bewust te worden van al je verschijningen in al haar facetten.
In de basis werken we vanuit de Body-, Mind- en Heart trainingen.

Wat heeft jou tegengehouden om de dingen te doen die je graag zou willen doen? Allemaal dingen buiten jezelf? Je hebt de vrije keuze niet om iets te worden, maar om al te zijn wie je werkelijk bent (maar wat je misschien hebt weggedrukt of bent vergeten?).

Zaterdag 21 januari gratis introductie middag ''LOVE YOURSELF'' in Centrum Zonnewijzer te Aalsmeer 13:00-17:00 uur

13:00 Collage en Wensbord maken

14:00 Body, Mind en Heart Training

15:00 Lezing: Liefde als medicijn
(wetenschappelijke bevestiging van liefde, compassie en verbinding als lijm voor de herontdekte wereld)

16:00 Fotografie, lichaamstaal en lichaamsbewustzijn

Locaties Centrum Zonnewijzer
Centrum Zonnewijzer
LINNAEUSLAAN 2 B
1431 JV TE AALSMEER

Team: Renske Skills, bewust gezond en wel-zijns coach.
Fotograaf: Ingolf Kruseman. Creatief coach

voor de introductie dag op 21 januari dien je je op te geven i.v.m. beperkt aantal plaatsen.
info@centrumzonnewijzer.nl

 

folder-Love-Yourself-2017 (1)-1.jpgfolder-Love-Yourself-2017 (2)-2.jpg